17. joulukuuta 2012

Näin se aika vierähtää...

Viime blogitekstistäkin on jo aikaa huikeat kymmenen päivää :-D
7-.9.12.12 vierähti Helsingissä Voittaja näyttelyissä ja matkassa mukana oli Anna, Alisa, Liina ja pikku-Dean. Töiden jälkeen perjantaina hypättiin tyttöjen kanssa junaan kohti Kouvolaa ja sieltä napattiin yksi neiti matkaan ja suunnistimme junalla kohti Pasilaa. Illalla piti vielä käydä pyörähtämässä kaupungissa ja miulle tarttui mukaan yksi musta mekko. :-) Lauantaiaamuna yhdeksältä treffattiin Liinan ja Alisan kanssa Pasilan asemalla ja siitä sitten kohti Helsingin messukeskusta. Päivä meni nopeasti shelttikehän laitamilla sekä shoppailemalla pienissä kojuissa.

Mukaan tarttui:
Back On Track koiraloimi (Deanille)
DentaStixejä, Jumbone mini paketti,
Agilityn kisakirja, Deanille kesää varten ;-)
Britt Caren sport raksuja 2 kg sekä 1 kg lohiraksuja.

Sitten käytiin kahtomassa hiukan niitä loppukehiä, mutta sitten iski kamala nälkä ja suunnistimme kohti keskustaa ja amarilloa. Pääsimme sisälle ja ensimmäisenä meiltä kysyttiin, että "Onko teillä pöytävaraus?", no eipä ollut... Sitten täti tokaisi "Meillä on n. 45 min jono.".. Siinä vaiheessa käännyttiin ympäri ja mentiin tien toiselle puolelle Golden Raxiin :-D Syötyämme lähdimme pyörimään kohti juna-asemaa ja kotia! Sunnuntaiaamuna mentiin jälleen yhdeksäksi Pasilan asemalle ja sieltä sitten messukeskukseen. Sunnuntaikin meni nopeasti shelttikehän laidalla. Kävin myös pikaiseen kelpiekehän laidalla, kun Deanin kasvattaja oli siellä omien koirien kanssa :-) Sitten lähdettiinkin kotia kohti neljän junalla, joka oli aivan tupaten täynnä (ainakin lemmikkivaunu!). Onneksi Dean on pieni ja mahtui matkustamaan sylissä niin vastapäätä istuva nainen hänen pinserinsä mahtui loikoilemaan viltin alla lattialle :-) Siis koira loikoili lattialle ei omistaja ;-)

Sitten maanantaina piti käydä töiden jälkeen Rahulan rehussa Unnan kanssa. Saimme seuran pikkujouluista edellä mainittuun liikkeeseen lahjakortin, jolla ostin Unnalle Back On Track verkkoloimen :-) Mukaan tarttui myös pakasteherkkuja! Nyt on molemmilla koiruuksilla kunnon takit!


Koko 37


Koko 43

Tiistaina käytiin treenaamassa Deanin kanssa hallilla. Ihan vain putkeen irtoamista.. Vaivun kohta tuon otuksen kanssa epätoivoon! En vain yksinkertaisesti osaa ohjata pientänopeaakeskeneräistä minikiitäjää! :-D Pitäisi muistaa itse, että junnu on niin keskeneräinen... Pitäisi muistaa ohjata selkeästi eikä vain huitoa! Unnaa ei tarvitse enään varmistella meneekö se putkeen vai ei, mutta junnua pitää varmistella ja paljon. Mikä on täysin ymmärrettävää.. Pitäisikö kokeilla ihan oikeasti sitä "ilman käsiä" -ohjaamista..
Torstain ohjatut treenit jäi välistä.  Alla vielä meidän räpellys tiistain treeneistä:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti