26. syyskuuta 2011

Viikonlopun tapahtumia

Perjantaina käytiin jälleen ohjatuissa treeneissä. Rata oli aika haastava hyppis! Paljon tiukkoja käännöksiä ja lyhyitä estevälejä.. Rata mentiin kokonaisuudessaan kaksi kertaa, ensimmäinen pätkä meni ihan suht hyvin, mitä nyt tarkkanenäinen Unna löysi joltain tippuneita herkkuja maasta.. Toinen rata meni aivan loistavasti, tehtiin täysin "puhdas" rata! Kenttä oli tosi kurainen eli se siitä puhtaasta radasta ;)

Lauantaina oli aikainen herätys.. Meillä oli nimittäin agilitynäytös Urheilupuiston koulun kasiluokkalaisille :-) Unna meni ihan hyvin vieraassa paikassa, ei välittänyt ympärillä olevista ollenkaan! Sitten opastettiin niitä kasiluokkalaisia, kun niillä sai olla omat koirat mukana.. Lopuksi käytiin heittämässä pieni lenkki Iran ja Helin kanssa.

Sunnuntaina meillä oli shelttitapaaminen Mikaelin koirapuistossa. Shelttejä oli noin 10 :-) Unna piti vauhtia yllä sielläkin :-D Vauhti oli joskus niinkin luja, että tassut ei pysyny mukana ja tuloksena kaatuminen mutalätäkköön ja kauluskarvat hyvin mutaiset :-D Toivottavasti tapaaminen onnistuisi pian uusiksi!

Lopuksi kuvia menneistä treeneistä

Kuva Elli P.

Mummosta löytyy vielä vauhtia! Kuva Elli P.

 
Kontaktia, kontaktia. Kuva Elli P.

Kuva Elli P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti