13. syyskuuta 2011

Treenipäivityksiä

Viime viikolla käytiin kolme kertaa kentällä harjoittelemassa. Maanantaina mukana oli myös Anna & Enni+Fanni, Liina & Peppi ja Elli & Milka plus Unna ja Nella. Tehtiin kokonainen ykkösluokan rata, joka meni ihan hyvin mitä nyt minä en osannut ohjata :-) Unna on hirmuisen tarkka miun ohjauksesta!

Keskiviikkona oltiin Annan kanssa kahden treenaamassa ja silloin otettiin pientä tekniikkapätkää :-) Unna kääntyy kyllä loistavasti, kaarrokset ovat pieniä! Mutta ainahan näissäkin voi parantaa :-)

Perjantaina oli sitten ohjatut treenit.. Siellä tehtiin kaksi rataa, joista toinen oli ihan agilityradan mittainen ja toinen hiukan lyhyempi. Ekassa radassa oli vaikea keppikulma, josta suoriuduttiin hyvin! Unna ei siedä vielä takanaleikkauksia, joten ne ovat seuraavana harjoituslistalla.

Eilen käytiin treenaamassa jälleen Annan kanssa + vanhukset Fanni ja Nella. Eilen harjoiteltiin irtoamista eteenpäin ja putkille. Yllätyin että Unna on sisäistänyt eteen-käskyn noinkin hyvin vaikkakin en ole sitä paljoa kerinnyt käyttämään :-) Palkkaukset tulivat tällä kertaa purkista. Kepeissä oli ohjurit eikä Unna oikeen ymmärtänyt niitä... Haluaisin kokeilla Unnan kanssa verkkoja mutta eipä ole mahdollisuutta ainakaan vielä...hmh.

Kuvia menneistä treeneistä tulee myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti