20. syyskuuta 2011

Nella 10v!

Tosiaan Nella täytti eilen (19.9) 10 vuotta, miun pieni vanhuuden höperö. :-) Synttärikakkuna oli kermaviilillä höystettyä koiranmakkaraa+ nappuloita, hyvin näytti maistuvan, hih!
Eilen varasin myös Eläinklinikka Kurjelta ajan Nellalle, jossa tutkitaan sen köhimistä. Jos nyt vaikka saataisiin tietää mistä tuo kumma köhiminen johtuu! Aika on siis ens viikon perjantaina (30.9).


Nella ja kakku


Perjantaina 16.9. oltiin ohjatuissa treeneissä Unnan kanssa, jotka meni kyllä aivan mahtavasti! Kaksi kertaa mentiin rata läpi, toisella kerralla tehtiin virheetön rata! Vauhtia riitti jälleen, joka on toisaalta ihan hyvä. Treeneissä huomasin myös kuinka "kontakti-hullu" koira miulla on :-) Putki oli Aa:n alla.. Ja hypyltä mentiin putkeen eikä Aa:lle, ekalla radalla mentiin suoraan kontaktille, mut toisella radalla mentiin ensimmäisellä kerralla putkeen, hyvä Unna! :-) Keppien aloitukset meni myös nappiin. Seuraavat treenit ois huomenna, niitä odotellessa :-)

Lauantai meni mökillä tuttavan syntymäpäivillä. Molemmat koirat oli myös mukana, vieralevana tähtenä oli Amy-sekarotuinen pentu (5kk). Unna sai siitä kivan leikkikaverin, joten aika ei käynyt pitkäksi. Nella taas ei tykännyt pennusta yhtään, joten irvisteli sille jatkuvasti, heh. Sunnuntaina tultiin kotiin ja kyllä molempia nukutti mukavasti reissun päätteeksi!

Lopuksi kuva tytöistä yhdeltä bussimatkalta;




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti