9. maaliskuuta 2015

Lappeenranta 8.3.2015

Eilen käytiin kisailemassa molempien koiruuksien kanssa Lappeenrannassa. Ensin kahdelle agiradalle pääsi Dean. Tuomarina mineillä oli Elina Hannikainen.

E-radalle sain "huijattua" Deanin pysymään lähdössä!! Jes :-) Radalta tulokseksi lähdöstä huolimatta hyvä hylly. Ohjaaja jäi varmistelemaan putkelle ja oli sitten seuraavassa tilanteessa myöhässä ja Dean kerkesi tulemaan yhden hypyn ohi. Rata oli muuten oikein onnistunut, paitsi ennen puomia olevan hypyn niisto epäonnistui. Ja puomin kontakti oli ehkä hiukan liian hätäinen.


F-radalla lähtö oli lähes tulkoon samanlainen kuin ekalla radalla. Puomin kontakti edelleen hiukan liian hätäinen.. Keppejen jälkeisen hypyn kaarros oli kaamea. Pussin jälkeen ohjaaja oli armottomasti myöhässä ja ei ollut kaukana, että Dean ei olisi ollut väärällä hypyllä. Mutta koira oli kuulolla ja korjasi. Viimeisellä putkella ohjaaja TAAS myöhässä ja Dean tuli suoraan jalkoihin putkelta.. Mutta kaiken tämän jälkeen tuloksena radalta NOLLA sijalla 2! Ja kaiken lisäksi meidän toinen SERT-A :-) Voittajalle jäätiin 0,07 s. Ja hei, meiltä puuttuu enään kolme yksittäistä aginollaa! Oulu täältä tullaan!


Sitten olikin Unnan vuoro. Tuomariksi vaihtui Marja Lahikainen. F-radalta tuli HYL. Unna mietiskeli aika paljon hyppypaikkoja ja eikä vauhtikaan mikään hirmuinen ollut.


E-radalta tuloksena NOLLA sijalla 6! Nyt oli sanoisinko ihan tekemisen meininki radalla :-) Keinu ja puomi onnistui hienosti tällä radalla! Aan kanssa meillä on edelleen tekemistä ja paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti