9. maaliskuuta 2015

Joulukuun pikakelaus

Käydäänpä vielä läpi joulukuu näin hiukan pikakelauksena. Me kisattiin joulukuussa kahdet kisat ja muuten ollaan vain oltu ihan rauhassa.

1.12.2014 Unna pääsi osteopaatin käsittelyyn (Tiina Kataja) ja kaikki oli ihan kunnossa :-) Lavat olivat hiukan kiinni, mutta nekin saatiin kuntoon yhdellä käynnillä.

Itsenäisyyspäivänä kisattiin Vantaalla Deanin kanssa kolmen startin verran. Ja voin todeta, että nämä kisat onnistuivat huomattavasti paremmin kuin edelliset Ojangossa kisatut kisat.. Tuomarina oli Anne Savioja, jonka radat oli taas hirmuisen mukavia :-)

A-radalla harmittava hylky, muuten ihan ok rata. Mitä nyt muutamassa kohdassa kyseli minneminne..

B-radalta tuli myös HYL. Ensin keppivirhe ja sitten ohi seuraavasta hypystä (ohjaajan moka täysin). Muuten ihan sujuvaa rataa, paitsi loppu taas hiukan levähti..

C-radalta meille nolla sijalla 7! Dean kysyi taas kaks kertaa samalla hypyllä, että sinne kai ne hävityt pari sekuntia menikin. Rata oli hieno ja ohjaaja olisi kyllä saanut juosta vieläkin kovempaa! Ja ohjaajan liikkeellelähdöt.. Ne korjataan tänä vuonna!

Sitten kävin ihmettelemässä Voittaja näyttelyn menoa sunnuntaina. Sieltä tarttui mukaan mm. Ke-Hu lelu ja joitakin herkkua, mutta ei sen suurempaa :-)
Maanantaina suunnattiin Deanin kanssa osteopaatin käsittelyyn (Jerry Ketola). Sähikäinen oli myös hyvässä kuosissa. Pientä kireyttä siellä täällä, mutta ei mitään suurempia, hyvä niin :-)

Sitten olikin tämän vuoden viimeiset kisat Lappeenrannassa 13.12.2014. Molemmat koirat pääsivät kahdelle agiradalla. Tuomarina Rauno Virta. Aloitetaan vaikka Unnasta! A-radalta okserin rima alas ja sija 2. Vauhti oli todella hyvä! Ja etenemäkin oli 4,29 m/s. Vitonen harmittaa aikalailla, kun jos nolla olisi tullut niin Unnasta olisi tullut agilityvalio. Mutta jossittelu ei auta, niin jäimme edelleen metsästämään viimeistä sertiä :-)

B-radalla oli myös hyvä vauhti, mutta se ei olisi kuitenkaan voittoon riittänyt. Mutta vitonen myös tältä radalta. Unna tuli yhden hypyn ohi, mutta okserin rima pysyi tällä radalla.

Sitten Deanin radat. Ekalta radalta tuli HYL.

Tokalta radalta tuli kaksi kieltoa.. Ensimmäinen päällejuoksussa ja sitten toinen ihan "normi" hypyssä. Ohjaajalla liian voimakas jarru. Muuten sujuva rata ja noiden kieltojen kanssa aika olisi riittänyt kolmanteen sijaan. Etenemä oli 4,34 m/s :-)

Näistä kisoista sitten jäätiin kisa- ja treenitauolle :-) Tai no Dean kävi vielä yksissä ohjatuissa treeneissä ennen joulua, mutta siitä sitten tauolle. Tauko kesti Deanin osalta tammikuun ja helmikuussa pikkuhiljaa palailtiin treenikentille.