8. heinäkuuta 2014

Mikkeli 8.6.2014

Sunnuntaina kisailtiinkin molempien koiruuksien kanssa oman seuran kisoissa eli toisin sanoen kotikisoissa :-) Tuomarina toimi Jari Helin, joka oli kyllä todella mukava! Ensimmäisenä radalle pääsi Unna.

C-radalta okserinrima vitonen ja voitto.. Heihei, viimeinen serti, olit jo niin lähellä. Vauhti oli mielestäni kohdillaan ja etenemäkin oli 4,93 m/s.


B-radaltakin vitonen muurin palikoista ja voitto.. Heihei, viimeinen serti myös :-D Ei harmittanu/ärsyttänyt yhtään ei. Noh, ei ollut vielä selkeästi meidän vuoro! Tyytyväinen olen molempiin ratoihin kyllä ja etenkin Unnan työskentelyyn :-) Kontaktit olisivat voineet olla hiukan paremmat ja nopeammat.


Sitten olikin pikku mustan vuoro. Ekan radan puomin alastulo oli kauhea! Mutta kun olin päättänyt, että vaadin sen niin myös vaadin sen.. Keppejen jälkeiseltä hypyltä harmittava kielto.. Radalla oli myös muutama "mukava" putki Deanille ansana, mutta selvitettiin ne hienosti!! Etenemä tuommosen puomin kanssa oli 3,58 m/s ja toinen sija.


Seuraavan radan alku ei ollut kovin suotuisa meille, kun ei pääse vielä koirasta kovin kauas.. Ehkä minäkin jonain päivänä pystyn koiran kutsumaan monen esteen takaa ja luottamaan koiraan, että se myös pysyy siellä lähtöviivalla. Treeneissä se onnistuu, mutta kisoissa vire on aivan eri luokkaa eikä malttia ole vielä tarpeeksi. Matkaan lähdettiin ja muurin palikat kolisivat alas.. Ensimmäinen putki oli valinnainen ja olin sen suunnitellut eri päähän mihin Dean sujahti. Puomi oli tällä kertaa hiukan nopeampi ja loppusuoran etenemiseen olen varsin tyytyväinen :-) Etenemä 3,98 m/s ja taasen minien nopein aika ja sijoitus 2.


Kotiinviemiseksi saatin "muutama" kilo Biomill -nappulaa ja Siiskosen kauraleipää :-) Alla vielä muutama kuva miun parhaista kisakavereista;




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti