28. toukokuuta 2014

Sekalaista

Koirien huoltopäivä oli 12.5.2014 pitkästä aikaa Krista-hierojan luona. Ensimmäisenä pöydälle pääsi Unna, jonka selkä oli hiukan juntturassa. Se saatiin hyvin auki ja muuta "suurempia" jumeja ei onneksi löytynytkään. Sitten olikin Deanin vuoro ja se olikin enemmän jumissa kun tämä edellinen neiti. Niskassa kireyttä kuin myös selässä ja reisilihaksissa. Uusi hieronta aika varattiin noin kuukauden päähän.

20.5.2014 käytiin naapuri seuralla mölleilemässä. Ensin pääsi Dean radalla ja eihän se nyt mitenkään hienosti mennyt. Ekalla yrityksellä ei löytynyt oikein keppejä.. Puomin kontaktilla onneksi malttoi hienosti, juoksu-A toimi. Tokalla yrityksellä tokalta hypyltä jo HYL ja en sitten viitsinyt ottaa koiraa halttuun ennen Aata jolloin Dean nappasi muurin uudelleen. Kepit löytyi hienosti! Videon kuvaus Heidi N.


Sitten oli Unnan vuoro ja ilmoitin sen vain yhdelle radalle. Tuloksena taisi tulla 5(?). Unna rikkoi renkaan, mitä ihmettä? Ei koskaa ole siinä vielä onnistunut. Muuten oli ihan hieno rata :-) Videon kuvaus Heidi N.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti