12. toukokuuta 2014

Menolippu kakkosluokkaan!

Viikonloppuna tarkemmin lauantaina kisailtiin Deanin kanssa kahdella agiradalla. Tuomarina toimi tällä kertaa Minna Räsänen.

A-rata ei ollut ihan sitä normaalia ykkösluokkaa. Eli ei ollut koko aika yhtä suoraa. Tämähän passasi meille paremmin kuin hyvin! Lähdössä olisi voinut pysyä paremmin, mutta istui kuitenkin käskystä! Noh, meidän juoksu-A oli hiukan liiankin vauhdikas, mutta kontakti tuli otettua. Sitten päästiin luukuttamaan suoraa hetken aikaa. Puomin alastulolta ryökäle varasti, mutta annetaan tänään anteeksi se. Niihin panostetaan sitten seuraavissa kisoissa! Mutta maaliin tullessa tajusin, että teimme viimeisen ykkösluokan nollan!! Se oli NOLLAVOITTO (-22,38) se!! Ja tietysti SERTin kera kohti kakkosluokkaan :-) Etenemä oli huikeat 5,17! Alla vielä vauhdikas video, jonka kuvasi Sanni H.

 

Sitten päivä venyi hirmuisesti, kun jäätiin odottelemaan päivän viimeistä rataa. Starttattiin kakkosluokka ensimmäisenä. Rata oli mukava, mutta tuloksena HYL. Ensin tuli hypyltä kielto, kun kaarratti sen ohi putkelta tullessaan. Sitten putken vääräpää :-D Muuten kuitenkin hyvä rata :-) Videon kuvaus Krista R.

 

Loppuun vielä muutama kuva lauantailta;

Siinä se nyt on! SERT ja sähikäinen itse

Tästä kontaktista keskustellaan vielä!

Aika muikeeta!

LÄÄH! Tää aksa on niiiin kivaa! :-)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti