16. elokuuta 2013

MAHin kisat 27.-28.7.2013

Lauantaiaamuna startattiin Deanin kanssa kahdella agilityradalla, jotka tuomaroi Salme Mujunen. Dean ei jälleen pysynyt lähdössä paikallaan.. Keppejen sijaan Dean haki vieressä olevan Aan eli tulos siis HYL.. Ei tullut kyllä mieleenkään, että Dean lähtisi hakemaan Aalle, mutta näin kävi. Ennen Aata takanaleikkaus toimi hirmu hienosti! Keinu oli myös hyvä. Ja loppusuorakin näytti toimivan :-) Olin kyllä ihan ok tyytyväinen rataan vaikkakin karkasi Aalle. :-) Deanin radat kuvasi Emma H.


B-radan keppikulma koitui monelle ongelmaksi, kuten myös meille. Keppeihin olin todella tyytyväinen, koska niiden lopussa oli putki ja Dean malttoi kepittää loppuun saakka ihan nätisti!! Jälleen Aa:ta ennen takanaleikkaus toimi todella hienosti :-) En tiedä mikä meidän keinua vaivasi tällä radalla. Oliko kyse maltista? Vai ihan jostain muusta.. Hienon lentokeinunkin kerkesi heittämään.. huoh..


Sitten ohjaaja kävi ottamassa päiväunet luokkien välissä kotona ja sitten olikin Unnan vuoro!  Tuomariksi oli vaihtunut Leena Rantamäki-Lahtinen, joka oli väsännyt yllättävän suoran radan kolmosille. A-radalla päänvaivaa tuotti keppejen aloitus, joka on meiltä epäonnistunut monessa kisassa. Nyt päätin luottaa Unnaan ja hää sai ihan itse hakea kepit ja oikeinhan hää ne haki! Muutenkin meidän meno oli hiukan tökkivää, mutta tulokseksi tuli kuitenkin NOLLA sija 2/18! Radan kuvaukset Alisa K.


B-radalla olikin sitten kunnon loppusuora! Ratamme meni hyvin renkaalle saakka, jossa olin myöhässä jolloin Unna tuli väärästä välistä.. Eli tulos oli 5. Nyt oli paremmin vauhtia kun ekalla radalla sitä ei oikein ollut..


Sitten sunnuntaina jatkettiin kisailua Unnan kanssa ja tuomarina toimi tällä kertaa Salme Mujunen. C-rata oli aikamoista suoraa, mutta se meni meillä! Yksi hyppy hypättiin väärään suuntaan, joten tulos tältä radalta HYL. Oikea putkensuukaan ei meinannut löytyä, mutta onneksi lopulta sekin löytyi :-D Unnan sunnuntain videot kuvasi Ira M./Tarja V.


D-radalla mietintää aiheutti neljän hypyn mittainen takaakierto-välistäveto kohta.. Olin pahasti myöhässä ja se kostautui meille kieltona.. Radalta olisi pitänyt tulla mielestäni ainakin 10, mutta tulokseksi jäi 5. Hupsis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti