9. elokuuta 2013

Kotikisat 13.-14.7.2013

Lauantaina starttasimme Deanin kanssa hyppy- sekä agilityradalla. Tuomarina toimi Elina Hannikainen ja tuomariharjoittelija Hilpi Yli-Jaskari. Aloitimme hyppyradalla, joka oli aikamoista suoraa! Lähtö oli taasen kaamean hiipivä.. Kepeille en ollut suunnitellut mitään takanaleikkausta, mutta toimi se näinkin.. Onneksi. Rataantutustumisessa mietin rengasta, jota ei olla harjoiteltu kovinkaan montaa kertaa, mutta Dean suoritti sen oikein! Putken jälkeen taas olisi pitänyt vaihtaa puolta, mutta enpä kerinnyt, jolloin Dean teki "hienon" kaarroksen. Ja sitten alkoi loppusuora ja tulos oli luokamme ainoa NOLLAtulos!! Ja se riitti ylivoimaisesti voittoon. Eli näin ollen saimme ensimmäisen NOLLAVOITON LUVAN kera Deanin kanssa!! :-) Aikamme oli -19,40.



B-radalla oli kauhuksemme PÖYTÄ, jota olimme tasan kerran harjoiteltu!! Hidastin vauhtimme lähes pysähdyksiin ennen pöytää, mutta silti se sinkosi yli siitä.. Positiivistä oli se, että Dean malttoi kepittää loppuun saakka vaikkakin putki oli seuraavaksi! Aalta HYL. Puomin kontaktikin oli ihan piiiip. Mutta ei taas voi todeta kun että kyllä tuo pieni otus osaa irrota hienosti!



Loppu päivä menikin töissä! Sunnuntaina aamuna ohjaaja nukkui pommiin, jotenka kävely odotti hallille.. Huoh. Matkaa kertyi pikkasen yli kahdeksan kilometriä.. Onneksi ei tarvinnut Unnan kanssa startata kun vasta iltapäivällä. Kerkesi koirakin hiukan levähtää. Ensimmäisen radan tuomarina oli Elina Hannikainen/Hilpi Yli-Jaskari. Kolmas rima kolahti, mutte ei tippunut! Keinun kontakti oli aivan kaamea.. Aan jälkeen oli tarkoitus tehdä valssi, mutta mukamas en kerinnyt. Noh, ei tuo takanaleikkaus kovin kaunista katsottavaa ollut, mutta toimi tällä kertaa. Nolla mikä nolla aikaan -6,62 ja sijoitus oli 5/25.



Toiselle radalle vaihtui tuomari, joka oli Sari Mikkilä. Rata sisälsi haastavia hyppykulmia, mutta oli täysin juostavissa oleva rata. Ja päätin rataantutustumisen jälkeen, että en turhia varmistele vaan nyt mennään! Kontaktit oli taas mitä olivat.. Mutta nolla tulos tältäkin radalta! Aikaan -10,72 ja sijoitus oli 8/24. Etenemä oli 4,43 m/s. Eli saimme meille ensi vuoden arvokisoihin vaaditut TUPLANOLLAT!! :-)



Lopuksi vielä Deanin kuvia lauantailta:



Tuomariharjoittelijan kanssa

2 kommenttia: