16. heinäkuuta 2012

Nollavoitto ja menolippu kolmosluokkaan!

Nyt on suhteellisen uuvuttava viikonloppu takana. Lauantaina olin töissä noin klo 7-20, toimin suurimmaksi osaksi ratahenkilönä. Päivän aikana satoi kaatamalla vettä ja vedin ylleni valkoisen sadeviitan ja tuomari tuli sanomaan minulle että näytän ihan munamieheltä :-D Sitten kun pääsin kotia niin lähdettiin Unnan ja Deanin kanssa lenkille. Käytiin mm. läheisellä kaukalolla juoksemassa, jonne seuraksemme tuli kaksi australianterrieriä Viuhti ja Tiuhti.
Sunnuntaina oli samaan aikaan lähtö eli 6.45 kyyti tuli noutamaan minut ja karvaiset kaverini. Koiruudet pääsivät häkkiin nukkumaan ykkösluokan ajaksi, jolloin olin itse töissä. Siinä aamupäivän aikana nähtiin myös Deanin äitiä Grittiä ja siskoa Kharmaa. Pennut painivat hallissa ja Gritt yritti kovasti paimentaa lapsiaan :-D Dean ja Kharma olivat aikalailla samoissa mitoissa eli Dean sen 31,5 cm ja Kharma muistaakseni 32,5 cm. Unnankin mittasin samassa ja korkeudeksi neidille saatiin 38,5 cm (oletin että hää olisi jotakin 40 cm).
Puolen päivän aikaan alkoi meidän rataantutustuminen. Tuomarina meille toimi tällä radalla Jarmo Jämsä, joka oli tehnyt aika haastavan radan. Radalla oli muutamia tiukkoja paikkoja, josta selvittiin Unnan kanssa hyvin. Mutta radan keskivaiheilla meinasi ohjaajalla käydä kömmähdys radan suhteen, mutta onneksi yleisö oli mukana ("EEEEIII") niin kerkesin vielä korjaamaan radan oikeaksi :-D Olin varma, että aikamme ei riitä edes sijoille, mutta voitimmekin koko radan ja saimme hakemamme SERTin, joten siirto kolmosiin mars! Taisimme oikeesti liikkua tällä kertaa radalla kun kerkesin korjaamaan radankin ja siitä huolimatta kärjessä oltiin! Alla video radasta, jonka kuvasi onnistuneesti Alisa K.



Noh, sitten odottelimme illan viimeistä rataa muutamia tunteja. Tuomarikin kerkesi vaihtumaan eli meidän ensimmäisen kolmosluokan radan tuomaroi Allan Mattsson. Rata oli suhteellisen helppo. Ottaa huomioon mitä ratapiirroksia olen nähnyt kolmosluokan radoista! Radalla oli toki omat haasteet, mutta suoriuduimme niistä hyvin. Lähdimme matkaan ensimmäisenä. Okseriin meidän on vissiin keksittävä uusi käsky, koska radalla rima tipahti alas kun Unna hyppäsi aivan samalla tapaan kun olisi ollut normaali hyppy kyseessä. Eli siis harjoituslistallamme on okseri ja tiukat käännökset. Eli siis ensimmäiseltä kolmosluokan radalta meille tuloksena 5 ja -2.17 (ia 42 s) sij. 9/17. Videon kuvaus jälleen Alisa K.




Kotona olin joskus vähän vajaa kahdeksan. Kävin olohuoneen matolle rapsuttelemaan koiria ja heräsinkin siitä sitten joskus puol 12 :-D Vaihdoimme vain paikkaa ja jatkoimme unia. Hyvin väsynyttä porukkaa siis oli!
Ajatus 3-luokassa kisaamisesta hiukan pelottaa, kun siellä on kuitenkin kaikki valiot ja muut huiput. Meillä on vielä tekemistä Unnan kanssa, mutta onneksi meillä on myös aikaa :-) Ryhmärämä kiittää ja kuittaa.

8 kommenttia:

  1. Älä suotta kolmosissa kisaamista jännitä, teet vaan oman juttusi ja katsot sitten mihin se riittää. Ei ne huiputkaan aina onnistu. :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea luokkavoitosta ja kolmosiin siirtymisestä! :--)

    VastaaPoista
  3. Onnea! Kyllä se vaa on helpon näköstä kun osaa:D

    VastaaPoista
  4. Jasu, oot kyllä tehnyt töitä koirasi kanssa!! Ihana video! Ja paljon onnea sulle ja Unnalle!
    Hienoa, kun sulla on tällainen mukava oma juttu!! Iloa harrastukseesi!
    t. Sirpa-täti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Töitä on tehty paljon, ja paljon on vielä tehtävää edessä :-)

      Poista