2. heinäkuuta 2012

Agirotu 2012

Huhhuh.. Nyt on rankka ja huisin hauska viikonloppu takana!! Starttasimme matkaan kirjaston takaa perjantaina puolen kahen aikoihin. Autona toimi farmari Ford Focus, joka oli tupaten täynnä tavaraa lisäksi 7 koiraa ja 5 kaksijalkaista eli siis hiukan ahdasta oli :-D Menossa siis mukana Heli (kukkahattutäti/kuskimme)& Lili, Alisa & Leevi ja Rissanen, Liina & Peppi , Anna & Enni ja tietysti oma lauma. Kisapaikka löytyi vaivatta ja olimme Kuopiossa joskus puolen neljän pintaan. Ensimmäiseksi pystytettiin leirimme kenttien viereen ja siitä sitten ilmopisteen ilmoittautumaan illan hyppyradalle.
Hyppis meni meidän osalta hienosti! Unna eteni radalla hyvin ja minunkin jaloista lähti ihan kiitettävästi vauhtia kun uudet agikengät oli testissä ;-) Oli muuten hyvät! Enempää en viitsi analysoida rataamme vaan annetaan videon kertoa loput (kuvaus Anna K.). Pakko mainita tuloksemme siis oli 0 ja sij. 3 (+LUVA)! Tuomarina toimi Sami Topra.



Kisapaikalta lähdettiin joskus yhdeksän pintaan kohti Jäppilää, Helin porukoiden mökille! Tunnin ajomatka meni nopeasti ja pääsimme syömään!
Lauantai-aamuna herätyskello soi viideltä.. Vedimme kaurapuurot naamariin ja pakkauduimme autoon ja kisapaikalla oltiin joskus seittemän aikaa. Jopa matkan varrella olleet lampaat vetivät sikeitä pellolla kun ajoimme ohi!! :-D Meillä oli aamulla hyvin aikaa, kun starttimme alkoi vasta joskus yhdentoista aikaa. Ratana oli avoin SM kisa, jonka tuomaroi Kari Jalonen. Tämä rata meni meiltä penkin alle! Minä olin heti alussa jo pahasti myöhässä, joten ensimmäisen putken jälkeen Unna hyppäsi esteen selkäni takaa.. Sitten toiselle putkelle otus ei irronnut ollenkaan ja slalom-pätkä ei onnistunut myöskään. Radalla oli hyvät kontaktit ja nopeat kepit! :-) Tuloksemme siis HYL. Videon löytyy alta ja kuvauksen hoiti Anna K.




Sitten illemmasta oli vielä yksi agirata, jonka tuomaroi myös Kari Jalonen. Aikataulut olivat parisen tuntia myöhässä, joten mukavaa odottelua! Rataantutustumiset menivät myös penkin alle eikä todellakaan tasapuolisesti!! Mini koirakot saivat tutustua rataan varmaan 15 min kunnes tuomari vihelsi rataantutustumisen päättyneeksi. Medi koirakoilla oli 5 min aikaa tutustua, mutta riitti minulle kyllä hyvin. Mutta kuitenkin miua rupesi oikeen kunnolla ärsyttämään aikataulujen myöhästyminen ja tuo rataantutustumis asia, niin mentiinpähän Unnan kanssa tämä rata kunnon asenteella ja se kannatti! Radalla liikkuminen onnistui hyvin ja kenkä piti loistavasti kentällä! Tällä kertaa Unnakin irtosi hyvin. Pussi pelotti minua, mutta Unna meni siitä läpi ilman mitään epäilyksiä, jeejee!! :-) Tuloksena meille radalta tuli 0 ja sij. 5 ja saatiin myös toinen LUVA kakkosluokassa! Video löytyy jälleen alta, kuvaus Liina P. (video on aika sumea, mutta saa siitä jotakin selvää)




Lauantaina päästiin lähtemään kuitenkin aikasemmin kuin perjantai-iltana! Jäppilän mökillä illanvietto meni hyvin nauraen, syöden, saunoen ja minä jopa heitin talviturkin! Nuorisojaoston jäsen Alisa paistoi muurikalla loistavia lettuja, nam!! Annettiin Leeville myös tehtävä: Opeta Dean isojen poikien tavoille. Tehtävä onnistui ihan hyvin, Leevi piti kuria yllä :-D 
Sunnuntai-aamulla lähdimme ajelemaan kohti kisapaikkaa kasin aikaa ja päivän aikana ratkottiin Junnujen ja Nuorten avoin suomenmestaruus ja agirotujoukkue -kisa sekä pukukilpailun voittaja. Liina & Peppi veivät medi junnujen pronssia ja Lilin kanssa mini junnujen 4:s. Nuorissa Alisa & Rissa olivat viidensiä ja Anna & Enni saivat harmittavan HYLlyn :-) Suuret onnittelut vielä tätäkin kautta kaikille! ;-) Sitten alkoi valmistautuminen pukukulkueeseen ja rotujoukkueeseen! T-paidat päälle, mustat legginsit jalkaan, lammashatut päähän ja naama valkoseksi näistä koostui joukkueet UHRILAMPAAT 1 & 2! Yksi, kaksi, kolme MÄÄÄÄÄÄ! Pukukulkueen ohjeistus oli surkeaa, joten ei tiennyt oikein mitä olisi pitänyt tehdä, mutta meidän joukkueet lähtivät ensimmäisenä matkaan. Kierrettiin kenttä ympäri äänekkäästi ja asenteella! "Taivas varjele, mitkä sieltä tulee. UHRILAMPAAT!" Ei pärjätty pukukulkueessa, mutta ensi vuonna voitetaan koko homma! Ideointi on jo aloitettu seuraavaa vuotta varten ;-) Joukkueradalla me oltiin Unnan kanssa joukkueen floppi! Lähdimme Unnan kanssa radalle ilman tuomarin lupaa, puomi ohitettiin, kepit jäi kesken, rengas ohitettiin, käännökset valui ja valui :-D Mutta tässä on kuitenkin joukkuevideot: Medien kuvaus Virpi R. ja minien video on minun käsialaa.

Medit:


Minit:




Kisapaikalta eilen päästiin lähtemään yllättävän aikaisin! Pakkasimme tavarat autoon ja matkasimme Jäppilään vielä saunomaan ja syömään. Wiljam-pentu tökkäsi Dean laiturilta alas, joten pikkumieskin on nyt virallisesti heittänyt talviturkin pois! :-D Kotona oltiin Unnan ja Deanin kanssa joskus puolen yön aikaa ja suoraan nukkumaan! 
Kokonaisuudessa todella onnistunut ja ihana reissu! Tämmösiä reissuja pian lisää :-) Kiitos kaikille mukana olleille! Seuraavaksi on oman seuran kisat 15.5.2012, joissa startataan kahdella agiradalla, niitä odotellessa.

Ps. Agirotukuvista tulee erillinen postaus!

1 kommentti:

  1. Haaste ! :) http://paimentyttjahovineito.blogspot.fi/2012_07_01_archive.html

    VastaaPoista