14. toukokuuta 2012

Menolippu kakkosiin!

Pakollinen SERTi kuva

Lauantaina lähdettiin kohti Jyväskylää. Nella ja Dean jäivät äitin kanssa Mikkeliin. Jyväskylässä meitä vastassa oli sekarotuinen Väinö. Ensimmäistä kertaa näin Unnan näyttävän hampaita jollekkin koiralle eli siis neiti ei tainnut tykätä Väinön tyylistä tervehtiä, heh. Mitään suurempia rähinöitä ei onneksi syntynyt. Illalla käytiin läheisessä metsässä lenkillä ja siellä tavattiin pari mustaa labbista ja sitten tietysti Väinö vauva :-) Unna pääsi komentamaan niitäkin ainoana tyttönä.
Sunnuntaina suunnattiin sitten Killeriin agilitykisoihin. Ensimmäinen rataantutustuminen piti alkaa 13.45, mutta aikataulut olivat noin tunnin myöhässä.. Mukavaa odottelua! Seurakseni tuli Miia, joka pääsi myös kuvaamaan meidän radat :-) Ratamme tuomaroi Tuomo Pajari. Ensimmäinen rata (B-rata) oli mielestäni aika helppo, mutta tietenkin se sisälsi niitä haastavia kohtia. Haastava se oli koska medeistä yksi sai tuloksen aikaan, heh :-) Meidän tulos oli HYL, koska Unna ei uskaltanut mennä mustaan pussiin ollenkaan, muuten olisi ollut nolla rata! Tässä video siitä:


Toinen rata eli A-rata oli myös helpohko, mutta sisälsi kinkkisiä kohtia. Esimerkiksi tarkan putkeen vienin (sekä pussin), joka onnistui meiltä hyvin. Tyytyväinen olen meidän molempiin ratoihin! Tulos tältä radalta oli nollavoitto ja SERTihän sieltä tipahti ;) Vähemmän selitystä enemmän videoita:

 

4 kommenttia:

  1. Hahaha :D "Unna tässä TÄSSÄ!" :D Kas kun et perkelettä heittäny perään ;D

    VastaaPoista
  2. Haha, meinasi kyllä vahingossa lipsahtaa :-D Ei sitä tajua paikan päällä et oikeesti noi äänet kuuluu noin hyvin, videolta sit nauretaan niille :-D

    VastaaPoista
  3. Wau, onnea! :)) Kyselit siitä (sheltti)tapaamisesta perjantaina, me kyllä varmasti tullaan jos olet sellaista järkkäilemässä :) Mulla on töitä kymmenestä neljään ja kotona olen viiden maissa, eli me päästäisiin aikaisintaan kuudelta (tai riippuu tosi paljon paikasta) :) Mutta jos joskus illemmalla järjestyy niin meidät voi laskea mukaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Laita mulle vaikka mailia ella.kaijarvi@gmail.com jos onnistuu :>)

      Poista