10. huhtikuuta 2012

Virallisten agilitykisojen korkkaus 31.3.2012

Auton nokka kääntyi kohti Kuopiota aamusta noin klo 7.15. Matkassa mukana oli myös Liina & Peppi sekä Elli. Paikalla oltiin jo hyvissä ajoin ja ensimmäisenä vuorossa oli Unnan mittaus.. Unna mitattiin kirkkaasti mediksi, niin kuin arvelinkin :-)

Ensimmäinen rataantutustuminen alkoi klo 10.40. Starttasimme Unnan kanssa radalle viidentenä. Olen tyytyväinen rataamme, mutta tuo puomista kieltäytyminen tuli kyllä ihan puun takaa. Puomin Unna meni normaalia hitaammin, joten yliaikaa kertyi 1 sekunti.. Tuloksemme oli 6vp ja sij. 10/17. Tässä olisi videopätkä A-radasta (kuvaus Elli P.):


Toinen rata oli myös agilityrata. Olin myös tähän rataan hyvin tyytyväinen lukuunottamatta sitä puomin kieltäytymistä.. Rengas mentiin oikein molemmilla radoilla!! :-) Tuloksemme tällä radalla oli 5vp ja sij. 3/16. Seuraavaksi  B-rata (Kuvaus Elli P.): 




Ja viimeinen rata oli hyppyrata, johon olin yllätysyllätys taas tyytyväinen! :-) Renkaalta otettiin sitten virhe.. Unna ei halunnut olla täydellinen tai sit ohjaaja osoitti minne sattui ;-) Lyhyesti vaan tuloksemme hyppikseltä oli 5 vp ja sij. 4/10. Seuraavat kisat olisi tarkoitus kisata Mikkelissä 28.4.2012. Viimeiseksi C-rata (Kuvaus Elli P.)


Lopuksi mainittakoon Liinan & Pepin huippu hyvistä radoista: kaikilta radoilta 0-tulos. Ekalta radalta nollavoitto! Muilta radoilta sij. 2, hurjasti onnea Liina & Peppi!! :-)

Seuraavaksi voisin hehkuttaa Unnan virallisia läpivalaisun tuloksia:
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Polvet 0/0
Silmä & selkä: terveitä molemmat

Torstaina 5.4. auton nokka kääntyi kohti Savonlinnaa. Unna ja Dean matkusti uudessa kevythäkissä takakontissa ja Nella matkusti takapenkillä itsekseen :-) Voi sitä koirien riemua kun saivat juosta vapaana enon luona!! Eritoten Unna sai hirmuisia hepuleita takapihan lumihangella ja perässä yritti pysyä myös pikkumies Dean. Nella taas kierti vanhat samat reitit itsekseen ja kävi moikkaamassa myös naapurin Nappia :-) Oli muuten väsyneitä koirien perjantai-iltana, kun Unnan treenitkin oli ohi! :-) Perjantain treeneissä harjoiteltiin irtoamista putkiin ja takanaleikkauksia sekä kerrattiin rengasta. Ne toimivat meillä hyvin tällä kertaa!

Maanantaina 9.4 käytiin pääsiäisen kunniaksi treenaamassa hallilla Liinan & Pepin, Ellin & Milkan kanssa. Pikkumies pääsi leikkimään ja kertaamaan putkea hallille :-) "Isot tytöt" treenasivat 2-luokan rataa, jossa oli haastava keppikulma, josta suoriuduttiin kiitettävästi Unnan kanssa. Kaikki kontaktit tulivat myös kerrattua ilman moitteita. Tämän viikon perjantain treenit jäävät tällä kertaa väliin, kun suuntaamme Deanin kanssa pentutapaamiseen Keravalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti