19. maaliskuuta 2012

Unnan läpivalaisu

Käytiin torstaina 15.3 Unnan kanssa Eläinklinikka Kurjella. Ensin Unnalle laitettiin silmiin tipat silmäpeilausta varten ja siinä odotellessa minun oli täytettävä kasa lappuja. Matkamme jatkui pimeään huoneeseen, jossa silmät ja polvet tutkittiin. Lääkärin mielestä kaikki oli kunnossa! Sen jälkeen vaihdoimme huonetta, jossa Unna rauhoitettiin lonkka- ja kyynärkuvia varten. Röntgenissä meni myös hyvin rauhallisesti ja tuloksetkin näytti lääkärin mielestä hyvältä, mutta jäädään odottamaan SKL:n lausuntoa.. :) Lopuksi Unna heräteltiin ja annettiin rabies- rokote niskaan ja nenään kennelyskä -rokote. Alkuilta sujui rauhallisissa tunnelmissa, mutta yöllä kahentoista aikaan Unnan kuono rupesi turpoamaan!! Loppujen lopuksi kirsun pää oli noin pienen tennispallon kokoinen ja vasen silmä lähes turvonnut umpeen. Soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka neuvoi antamaan kyytabletin mutta mistäs minä semmoisen siihen aikaan sain..en mistään. (Otin tapahtumasta opiksi ja nyt löytyy kyytabletteja paketillinen lääkekaapista!) Onneksi kuonon turvotus rupesi pikkuhiljaa laskemaan ja uskalsin lähteä töihin aamusta ja kun tulin takaisin niin turvotus oli kadonnut :) Mutta kyllä säikäytti!


Turvotus alkuvaiheessa
Treenit perjantaina jäi Unnan kanssa väliin, mutta Nella pääsi loistamaan treeneissä. Nellahan tunnetaan laajoista käännöksistä ja niitähän radalla sateli :-D Aliarvioin mummon vauhdin ja jäin yhdessä kohdassa hiukan jälkeen, mutta sain tilanteen loppujen lopuksi halttuun. Mutta voi sitä Nellan iloa kun näki agilityesteet ja vielä se että pääsi suorittamaan niitä! Kaikki oli vielä täysin muistissa :)
Myös pikkumies Dean pääsi hallille mukaan leikkimään ja harjoittelemaan hiukan putkea ja siivekkeen kiertämistä. Dean tykästyi putkiin niin että "karkasi" myös hallin toisessa päässä olevaan putkeen, heh :-D

Lopuksi vielä kuvia sunnuntain lenkiltä:


Ryhmärämä koossa

Nella 10v 6kk


Dean 11vk

Dean 11 vk




Unna&Dean



Deanin loikka!


Tuuli meinas viedä korvat


Dean 11vk

Unna 3v 2kk

Lenkin jälkeen sisältä otettuja kuvia vielä muutama:

Nella nauttii auringosta, muut edustaa

Dean & Unna

Vähän rupesi ramasemaan...



1 kommentti:

  1. Voi kun se näyttää pieneltä :) Onks se kasvanut yhtään? Juksu paino tänään 2,7 kg.

    Sanna & Juksu

    VastaaPoista