23. maaliskuuta 2012

Deanin ensimmäinen eläinlääkärikäynti

Eilen käytiin jälleen Eläinklinikka Kurjella, mutta tosin uuden otuksen kanssa! Ollaan kanta-asiakkaita jo siellä :-D Dean pääsi ensin puntariin, joka näytti 1,95 kg eli paino on noussut viime viikosta hyvin! Korkeutta on kertynyt huikeat 24 cm. Lääkäripöydällä termiitti oli jokseenkin todella nätisti ja maltillisesti, mutta joskus taas ei malttanut olla paikoillaan sekuntiakaan :-D Lääkärin mukaan pentu oli täysin terve, todella iloinen ja rohkea. Rokotuspiikin aikana Dean imuroi pöydän herkuista eli termiitti ei huomannut piikkiä lainkaan paitsi sitten kun niska rupesi kutiamaan :) Lääkärikäynnin jälkeen käytiin vielä Mustissa&Mirrissä. Siellä Dean sai lässytyksiä henkilökunnalta sekä muilta asiakkailta. Dean imuroi myös siellä hyllyjen aluset ja yhdessä vaiheessa koko pentu oli keksihyllyllä "myytävänä" :-D Ei ainakaan pelkää erilaisia alustoja ja sai myös kehuja eläinkaupassa rohkeudestaan!
Sitten matka jatkui Allun mummolaan, jossa oli pelottava pehmoleijona! Sille piti haukkua kun lelun naama sitä päin mutta jos lelun selkä näkyi niin sitten sitä vedettiinkin hännästä :-D heh. Voi kun en tajunnut ottaa videota tapahtuneesta!

Tänään vuorossa Unnan kanssa agi treenit ja Dean pääsee mukaan leikkimään ja ehkä kertaamaan hiukan putkea! Ainiin tulipahan tuossa ilmoittauduttua ENSIMMÄISIIN VIRALLISIIN agilitykisoihin Unnan kanssa, jotka on Kuopiossa 31.3.2012!! Hui kauhistus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti