27. toukokuuta 2015

Toukokuun kisoja

Vapun jälkeen matkustettiin Etelään kisailemaan. Kisat käytiin Purinalla Helsingissä. Siellä oli kolme agirataa, joista kaksi tuomaroi Arto Laitinen ja yhden Petteri Kerminen.

Eka rata meni "hiukan" sähellykseksi.. Kaarroksia kaarroksia ja vähän lisää kaarroksia.. Puomin kontakti oli hieno, jos nyt jotain hyvää pitää etsiä radasta! Loppusuoralla Dean otti osumaa renkaaseen, mutta onneksi ei pahemmin käynyt..

Ulkona oli sitten seuraava rata ja se näytti varsin juostavalta pätkältä! Lähtö oli aivan karmea.. Alku toimi hienosti ja keinun jälkeinen putki ja sen kaarros.. Ai kamala. Ennen pituutta oma valssi oli kamala, mutta onneksi Dean pelasti hienolla irtoamisellaan radan! Mutta hei tältä radalta tulos oli NOLLA sija 4!! :-) 


Viimeinen rata oli sitten ihan hilkulla nolla, yksi kielto hypyltä. Ihan sujuva rata muuten!

Seuraavana viikonloppuna kisailtiin sitten Heinolassa ja mukana oli molemmat koirat.
Deanille ekalta radalta okserin rima alas ja siis siitä vitonen sija 3. Kahdelta muulta sitten hyllyt..
Unnalle ekalta radalta hylly, kun ratahenkilöstö oli jättäny numeron kepeille ja ohjaajalta meni pasmat sekaisin... Ja sitten tulikin TUPLANOLLAT sijoilla 3 ja 4. :-)

Sitten käytiin helatorstaina Deanin kanssa kisailemassa taasen Etelässä ja tällä kertaa Vantaalla. Kahden agiradan verran ja arvatkaa tulokset.. Hmmm tuplahyllyt taas :-D Eka rata oli ihan ok, mutta kepeillä tapahtui jotain..

Perjantaina 15.5.2015 meillä oli aika varattuna osteopaatti Jerry Ketolalle. Ja Dean olikin aivan solmussa.. Etenkin lanneranka oli solmussa, mutta onneksi Dean vastasi hoitoon hienosti ja ranka saatiin kuntoon. Perjantai-ilta ja lauantai oltiinkin sitten aivan rauhassa.


1 kommentti:

  1. Teille olisi haaste meidän blogissa :) http://sulonjastellanelama.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste-bloggaajille.html

    VastaaPoista