27. lokakuuta 2014

Kuopion treenit 9.10.2014

Torstaina 9.10.2014 käytiin siis taas Sannan opeissa. Paikkana tällä kertaa Viiksi-areena Kurkimäessä. Epäonnistuneiden Kouvolan kisojen jälkeen oli hyvä lähteä treenaamaan!

Ensimmäiseksi päästiin muistuttelemaan pakkovalssia, kun Deanistä oli hirmuisen kiva juosta vaan ohi, mutta onneksi siinä ei kauaa mennyt kun hää muisti mitä piti tehdä. Sitten otettiin hiukan backfläppiä ja siinä ei ollut pahemmin ongelmia. Keinun jokainen toisto oli hienoja! Noh, sitten nämä aina ihanat (vaikeat) välistävedot.. Ei meinannut mennä kaaliin sitten ei millään huoh. Mutta loppujen lopuksi saatiin todella hienojakin välistä vetoja aikaiseksi! Aan kontakti oli hieno ja okserilta vastaiseen päähän putkeen- hienoja toistoja. Yksi väärä, loput oikeita.

Sitten tämä "lemppari" kohta eli kolmen hypyn välistävedot persjätöillä. Ajatus kauhistutti ja päällimmäisenä ajatus siitä, että en tule koskaan ikinä kerkeämään noihin, mutta kuinkas kävikään! Luotto koiraan, kyllä se osaa ja kyllä minä kerkiän! Niin kerkesinhän minä vaikkakin eihän se ihan niin kaunista katseltavaa ollut, mutta MINÄ EHDIN!! En olisi ikinä uskonut, että Dean kääntyy välistävetoihin persjätöillä! Loppurata meni ilman suurempia ongelmia.

Niinkuin Sannakin sanoi, että Deanin esikoulu on nyt loppunut ja nyt ruvetaan tekemään sitten niitä töitä! Treeneistä jäi todella hyvä fiilis ja kyllä myö ihan oikeasti jotakin osataan! Vaikka se ei näkynyt Kouvolan kisoissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti