3. maaliskuuta 2014

Jenna Caloanderin koulutus Kuopiossa

Vihdoinkin tämäkin blogi rupeaa olemaan ajan tasalla päivityksistä. Nimittäin EILEN ajeltiin Kuopioon Jenna Caloanderin valmennukseen :-) Olin ilmoittautunut koulutukseen "jonopaikalle" ja näin tuli yksi peruutus ja paikka oli meidän, jes! Koulutusaikaa oli ruhtinaallisesti noin 20 minuuttia. Videon ja matkaseuran tarjosi Liina P.

Ratahan tuntui ensin aika haastavalta, mutta niinhän se kuuluukin, eikö vain? Suurin osa hypyistä suoritettiin takaakiertoina, helppo muistaa ;-) Ensimmäisenä "ongelmana" oli meidän käännökset.. Sehän oli ilmiselvää, mutta onneksi nyt saimme kunnon neuvot tähän! "Siun täytyy ohjata Deaniä kuin bordercollieta."  Tuon kun on päästävä aina täysiä eteenpäin, niin nyt täytyy hänelle ruveta näyttämään linjoja. Ennen olen pyrkinyt siivekkeiden lähelle tekemään merkkaukset ja joskus myös saanut ne toimimaan. Ja edelleen toimii joskus. Nyt piti saada omaa liikettä irti siivekkeestä ja keskemmälle rimaa ja, johan rupesi kääntymään nätisti! Videolla näkee muutoksen. Näitä lisää.

Sitten päästiinkin miun valssauksiin. Myöhässä. Vastainen käsi ja jalka merkkaa myös valssissa! Silloin rintamasuunta jo kertoo minne päin mennään. Näitäkin olen tehnyt lähellä siivekettä, mutta nyt kauempaa. Ja toimiii!

Hmm, kepit.. Eiku PUTKEEEEN! Dean ei ymmärtänyt keppejä hetkeen, kun putki oli niin kiva. Loppujen lopuksi saatiin toimimaan hienosti ja keppejen lopussa tehty sylikäännös, Jes :-) Sitten mentiin tauolle miettimään loppu radan kuvioita.

Juoksu-A toimi hienosti joka kerralla, mutta sen jälkeinen takaakierto ei meinannut onnistua. Syynä miun oma liike! Kengän kärki? Kroppa? Loppujen lopuksi sekin saatiin toimimaan! Lopun pyöritys onnistui hienosti myös, mutta parannettavaakin löytyi. Takaakiertojen vetoja on vielä selkeästi vahvistettava. Hypylle 22 tehty vekki oli minulle aivan uusi juttu ja se toimi Deanille todella hienosti! Wau!

Koulutus ylipäätänsä oli todella hyvä niinkuin aina ennenkin! Olen niin tyytyväinen, että ensi viikolla matkustamme Jyväskylään Jennan toiseen valmennukseen! :-) En malta odottaa. Mutta tässä kuitenkin videokooste koulutuksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti