13. helmikuuta 2014

MAHin epikset 2.2.2014

Käytiin eräänä sunnuntaina mölleilemässä naapuriseuran hallilla. Tavoitteena oli Deanillä lähdöt ja kontaktit ja Unnalla yleinen vauhti. Olin ilmoittanut Deanin kolmelle ja Unnan kahdelle startille.

Ensin pääsi Dean mölliradalle. Lähdössä pysyi, mutta takamus nousi kerran. Mutta pääpointti oli, että radalle lähdettiin istuen. Puomin kontakti oli "hiukan" vauhdikas. Olisi pitänyt palauttaa, mutta enpä tehnyt niin. Takaakierrolta vitonen, kun ohjaaja oli armottomasti myöhässä. Ohjaajan pitäisi myös kiinnittää huomiota liian ylös nouseviin käsiin.. Sitten ohjaaja tippui kartalta! Loppu rata oli karmeaa säätämistä ja mukamas ilman virheitä.. Hah! Viimeisen putkenpään sai valita ja Dean valitsi sen "ei suunnitellun" putkenpään. Tällä radalla kuitenkin 5, nopein aika ja sija 3.


Sitten Dean sai vielä jatkaa. Vuorossa oli nyt 1-2 luokkien rata. Lähdöstä nousi ylös, mutta kävi muutaman istu-käskyn jälkeen istumaan. A:n jälkeen OLI tarkoitus tehdä persjättö, mutta kuinkas kävikään?! En ehtinyt ja hyllyhän sieltä napsahti. Kepeille viennin oletin olevan helppo, mutta ei näköjään ollut kun putki löytyi ennen keppejä! Päällejuoksuun tuli hienosti, josta hiukan yllätyin. Puomin alastulolla tällä kertaa hiukan mietti, mutta otti hienosti loppujen lopuksi kontaktin.


Unna pääsi rallattelemaan saman radan, mutta toki medi korkeuksissa. Treenattu ei olla tauon jälkeen paljoakaan, niin lähdössä huomaa Unnan pienimuotoisen höntsäilyn. Aa oli yllättävän nopea ja rengas onnistui! Radalta nollavoitto :-) Eihän tuo vauhti päätä huimannut, mutta tästä on matka ylöspäin.


Sitten olikin Deanin viimeisen radan vuoro. Pakko ensimmäiseksi mainita, että yllytin radalle mentäessä oikein kunnolla Deaniä! Katsoimme edeltävän koirakon menoa ja Dean huuti suoraa huutoa. Mutta uskokaa tai älkää lähtö onnistui parhaiten näistä kolmesta! Kepeille kertyi hirmuinen vauhti ja onnistuin samalla peittämään ensimmäisen välin. Harjoituslistalle ehdottomasti takaaleikkaukset! Sitten suoran jälkeen meni käskyllä takaakiertoon (yllätyin!), en mitenkään olisi ehtinyt tyrkkäämään sitä sinne. Sitten ryökäle varasti kontaktilta eli uusiksi meni!


Päivän päätteeksi Unna pääsi vielä yhdelle radalle. Alku meni varsin hienosti, mutta sitten Unna ei lukenut minun huolimatonta pakkovalssia ja hyppäsi hypyn väärään suuntaan. Ja HYL.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti