5. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Nyt on joulut ja uudet vuodet juhlittu! Jouluaattona käytiin hiukan sukuloimassa ja Unna sai "herkullisen" joulu ruuan eli siis Cesar-aterian :-) Hää onnistui sotkemaan ruuan kanssa seinät ja lattiat heittelemällä sitä ympäriinsä.. Sunnuntaina suunnattiin Jyväskylään ja ajattelin että mennään "pohjoiseen" niin päätin ottaa Unnalle takin mukaa.. Lumi vaan väheni matkalla, perillä satoi VETTÄ! :( Maanantaina Unna pääsi purkamaan energiaansa kiusaamalla Sissiä ja Tyttiä. Iltapäivällä auton nokka kääntyi kohti Heinolaa ja sieltä kotiin! :-)  Nellahan vietti joulun ja uuden vuoden Helsingissä äitin kanssa.


Sissi, Unna & Tytti
Uusi vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa Tuppuralassa. Sunnuntaina 1.1.2012 käytiin lenkkeilemässä Janin, Emman ja Avan kanssa. Unna ja Ava sai juoksennella kaukolassa hetken aikaa. Lenkki kesti kokonaisuudessa 1,5h :-) Tiistaina myös käytiin juoksemassa kaukalolla ja lopuksi kierrettiin lätäkkö ympäri saman porukan kanssa. Iltamme päättyi Unnan totaaliseen harjaamiseen ja venyttelyyn. :-) Ostin taannoin Lepoa Tassuille -kirjan, joka opastaa suht hyvin miten koira hierotaan sekä venytellään oikeaoppisesti.



Eilen käytiin pitkästä aikaa treenaamassa hallilla Annan, Ellin ja Liinan kanssa. Unnan kanssa harjoiteltiin hiukan keppikulmia ja palauteltiin mieleen puomin kontaktia. Tehtiin myös pientä hyppypyöritystä, joka onnistui suht hyvin, lukuunottamatta ensimmäisen esteen kiertämistä!! Mutta kaikenkaikkiaan treenit meni hyvin :-) 

Näin meillä otetaan rennosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti