12. joulukuuta 2011

Perjantain treenit

...menivät jälleen hyvin! Alun saksalainen meni paremmin kuin edellisellä kerralla, eli siis jotain on jäänyt ohjaajallekkin päähän :-D Sitten radalla oli myös pyöritystä hyppyjen välistä ja tiukkoja haltuunottoja. Ja Unnan kanssa ei ole ollut kurvit ongelmana koskaan ja toivottavasti ei tulisikaan ongelmaksi! Toisin kun Nellan kanssa :-D
Radalla oli myös putkelle lähettämistä, jossa oli puomi välissä. Unna tajusi idean heti, mutta seuraavana oli hyppy suoraan edessä jota Unna ei ihan heti ymmärtänyt.. Tai siis sehän johtui ohjaajan hitaudesta kun ei kerennyt mukaan :-D Tätä nämä suorat putket teettää, jossa tuo otus kerää kunnon vauhdit seuraavalle esteelle! Yksi ongelma meillä esiintyi radan aikana ja se oli kontakteille kieltäytyminen! Unna juoksi keinusta ja puomista ohi ensimmäisellä kerralla, mutta toisella kerralla mentiin hienosti oikein.
Nämä harkat ei ollutkaan vuoden viimeset! Pääsemme vielä 16.12.2011 agiliitelemään ohjatusti, jihuu! :-)

Perjantaina äitini ja Nella-vanhus tulivat Mikkeliin lomailemaan. Nellan turkki on kyllä huimasti kasvanut siitä millainen se oli kesäkuussa! :-) Lopuksi vielä tytöistä talvisia kuvia: (kännykkäkamera laatua!)




Varmaan ainut kuva missä Nella suostui katsomaan kameraan!


Tuuli meinasi viedä mukanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti