15. marraskuuta 2011

Hei, ollaan me vielä elossa!

Kerrotaan ensin Nellan- neidin kuulumiset. Nella on piristynyt huomattavasti Unnan tulon jälkeen sekä myös nesteenpoistolääkityksen aloittamisen myötä. Hää jaksaa jopa lenkkeillä ihan kunnolla! :-)
Tällä hetkellä vanhus asustelee äitin luona Helsingissä.

Sitten Unnan kuulumisia lyhyesti :-) Möllikisoissa käytiin lauantaina 8.10, ne meni kyllä todella hienosti! Möllikisat kisattiin kahdessa eri luokassa (pienet/isot koirat), oltiin toki pienissä, heh :) Rata mentiin kaks kertaa ja molemmilta radoilta meille tuli tulokseksi 0 ajalla 29,40 (ihanneaikahan oli siis 46s). Sijoituttiin kakkosiksi! Videot julkaistaan myöhemmin kun saan ne käsiini ;) Alla muutama kuva mölleistä.

Kuva: Elli P.

Kuva: Elli P.

Kuva: Elli P.

Unnan kanssa ollaan käyty edelleen viikottain treenaamassa ja olemme kyllä edistyneet todella nopeasti! :-)

Ollaan myö keretty pyörähtämään myös yhdessä Match Show:ssa (23.10). Unna meni myös siellä hyvin lukuunottamatta makupalojen etsintää kehässä :-D Hää seisoi tosi hienosti paikallaan jokseenkin joskus hiukan vinossa, mutta se oli korjattavissa ;) Meidät arvosteltiin ensin pareittain ja pariksemme sattui lagotto. Unna sai punaisen nauhan ja jatkettiin punaisten kehään jossa sitten ei enään sijoituttu :-) Aika hyvin ensimmäiseksi mätsäriksi ;) Tuomarikin kysyi Unnasta että harrastetaanko myö kenties agilityä :-D Näytti kulma vauhdikkaalta kaverilta, heh. Alla kuva menneestä mätsäristä.

Kuva: Emma H.

Unnan kanssa ollaan harjoiteltu myös muutamia yksinkertaisia temppuja! Meillä osataan jo mennä maahan ja antaa molempia tassuja :-) Niin ja toki myös istua ja seisoa käskystä. EI-käskykin on mennyt jakeluun herkkujen suhteen. SEIS-käskykin onnistuu loistavasti :-) Hihnassa räyhääminen on vielä lähes samanlaista kun ennenkin, mutta sitäkin yritetään parantaa..

Ohjatuissa treeneissä vaihtui kouluttaja Piiasta Sariin. :-) Viime viikon perjantain ohjatut treenit meni vauhdikkaasti, kun edelliset treenit olivat jäänet väliin. Harjoiteltiin irtoamista, takanaleikkausta ja erilaisia ohjaustekniikoita :-) Unna irtoaa todella hyvin esteeltä toiselle ja on huisin nopea! Tän viikon treenejä odotellessa.

Lopuksi vielä muutama vanhempi agiliito kuva Unnasta:

Kuva: Elli P.

Kuva: Elli P.

Kuva: Elli P.

Miten niin pitkä kieli? Kuva: Elli P.





1 kommentti: