7. heinäkuuta 2011

Hiukan päivittelyä

Eli siis olemme tällä hetkellä kahden Unnan kanssa kotona, kun Nella lähti stadilaistumaan äitini luokse :-) Nella on kulma osoittanut mieltään kovasti siellä mm. tökkinyt esineitä alas hyllyiltä, heh :-D Nyt voin keskittyä vain Unnaan ja sen hidastamiskäskyyn!

Menneenä viikonloppuna tuli oltua seuran kisoissa töissä. Taitavia koirakoita wooow :-) Satuin myös sunnuntaina palamaan täysin hartioista, auts.
Kuva Sini T.
Tiistaina meillä olikin treenit Unnan kanssa, jotka loppujen lopuksi meni loistavasti! Ekana kertailtiin puomia, joka onnistui paremmin kuin koskaan aikasemmin, hyvä Unna! Hidastikin hiukan puomilla.. Uutena kontaktiesteenä tuli A-este ja se meni tooosi hyvin.
Sitten tehtiin kolmen esteen sarjoja ja ensimmäisenä oli hyppy,putki,pöytä. Unnan mielestä selkeästi kivoimpia esteitä on kontaktit kun niissä työnnetään niin paljon herkkuja naamaan ;-) "Karkasi" jopa pöydälle etsimään niitä, hahaa.
Sitten siirryimme renkaalla ja pituudelle. Rengasta Unna ei ihan vielä ymmärrä, mutta pääasia on että hää uskaltaa suorittaa esteet pienen avustuksen avustamana! Pituuden kanssa meillä ei ollut suurempaa ongelmaa :-)

Viimeisinä esteinä oli hypyt ja putki. Unna keksi lopussa että putken ylikin voi hyppiä eikä tarvitsisi mennä läpi ollenkaan :-D Kyllä se siitä loppujen lopuksi läpi taas meni.
Ongelmana meillä on se, että Unna ei kiinnostu kentällä yhtään leluista! argh. Kotona kyllä "tappaa" lelua ja vetää sitä miun kanssa mutta kun mennään kentälle niin kiinnostus häviää HETI...


Eilen käytiin hiukan mökkeilemässä ja siitä lopuksi vähän kuvia;






Unna&Jaci

Unna&Jaci

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti