16. lokakuuta 2014

Varkauden kisaraportti 27.9.2014

Tuossa taannoin myös kisattiin Varkaudessa. Yhteensä 8 rataa tuli juostua, kun matkassa oli myös lainakoira Peppi :-) Tuomarina Minna Väyrynen.

Aloitetaanko tällä kertaa vaikka Deanin suorituksista. Kisat ei mennyt kovin hyvin. Tuloksilla ei juhlittu eikä kyllä hirmuisilla onnistumisillakaan..

A-radalta HYL, kuten kaikilta muiltakin radoilta. Ennen ensimmäistä putkea tehty valssi oli valovuoden myöhässä. Puomin kontakti oli hyvä, vaikkakin vauhtia saisi olla edelleen enemmän. Vitonen muurin takaaleikkauksesta. Juoksu-A ja kepit olivat todella hienot, mutta sitten hukkasin koiran ja hyppy väärin päin.


B-radalla vitoshypyn valssissa taasen valovuoden myöhässä.. Ja sitten nuo kepit.. Mitä ihmettä? Kontaktit oli hienot. 17. hypylle en ollut suunnitellut mitään backfläppiä, mutta Dean luki ohjauksen näköjään niin..


C-rata. Kepit vauhdin kanssa suorasta linjasta näköjään mahdotonta.. Kyllä se treeneissä hakee, vai miten se nyt meni? Päällejuoksuun ei ihan malttanut vaan paahtoi ohi. Sitten se taas tapahtui, koira hukkui johonkin. :-D Näin tällä kertaa.


Unnan kanssa juostiin vain A- ja B-rata eli hyppistä ei juostu laisinkaan. A-radan video on pienemmissä pätkissä, mutta lopputulos oli kuitenkin nolla sija 3! :-) Etenemä oli 3,85 m/s.


B-rata oli myös nolla sijalla 3! Ja näin ollen uudet tuplanollat tälle kaudelle :-) Etenemä tällä radalla oli hiukan edellistä parempi 3,88 m/s.


Sitten vielä kävin juoksentelemassa Pepin kanssa kolme rataa. A-radalta tuli harmittava hylly, kun hukkasi (taas) koiran. Hieno ja sujuva rata muuten!


B-ratakin oli oikein sujuva, mutta sitten tuli rima alas. Etenemä radalla kuitenkin oli 3,92 m/s.


C-rata oli sitten nolla sija 4. Etenemä 4,64 m/s. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti