16. lokakuuta 2014

Piirimestaruus kisat MAHilla 21.9.2014

Syyskuun loppupuolella kisailtiin siis Suur-Savon piirimestaruus kisat naapuriseuralla. Minulla on kolme koiraa ohjattava eli yhdeksän starttia tuli juostua noissa kisoissa! Lainakoirana oli kaverini Peppi-sheltti. Unna starttasi ensimmäisenä mediluokassa ja sitten kaksi koiraa välissä ja sitten olikin Pepin vuoro ja mineissä tietysti Dean. Onneksi Unna ja Peppi on niin samanlaisia ohjata niin ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia! Tuomarina oli jokaisella radalla Sari Mikkilä.

Mutta käydäänpä ensin läpi Unnan radat. A-radalta tuloksena nolla. Sujuva semmoinen. Puomin kontakti oli aika himmailua. Aika riitti viidenteen sijaan ja etenemä oli 4,03 m/s.


B-rata olikin sitten piirimestaruus rata ja sieltä meille nolla sijalla 3. Eli toisin sanoen teimme tuplanollat arvokisoja ajatellen! :-) Ihan sujuva tämäkin, kovempaa saisi kyllä mennä.. Näyttää jotenkin, että Unna hiukan arpoisi taas tuota hyppypaikkaa.. Taidetaanpa kohta puoliin aloittaa kisatauko ja tarkastellaan tuota Unnan hyppytekniikkaa tarkemmin. Etenemä tällä radalla oli kuitenkin 4,17 m/s.


C-radalle lähdettiin "piikkipaikalta" piirimestaruuksia ajatellen. Jos nolla olisi tullut niin olisimme olleet aika vahvoilla piirimestaruus titteliä jaettaessa. Tuloksena radalta vitonen renkaalta.. Loppujen lopuksi oltiin piirimestaruus tuloksissa kolmansia eli PIIRM3-14 :-)


Sitten käydään seuraavan medikoiran eli Pepin radat läpi. En ole koskaan Peppiä ohjannut aikaisemmin. Joskus treeneissä kauan aikaa sitten testannut, mutta en todellakaan lähiaikoina. Koiran oma ohjaaja Liina sairasteli viikonlopun niin päädyin sitten Pepin kartturiksi.

A-radalta mukamas (kuten videoltakin kuulee) Aan kontaktivirhe.. Muutenhan tämä oli hyvä rata! Peppi menee kovempaa kuin Unna. Radan aika olisi riittänyt kolmanteen sijaan. Etenemä oli 4,14 m/s.


B-radalta meille tuli harmittava hylly, kun itse unohdin käskyn ja oma linja vei täysin putkeen puomin sijasta..


C-radalta sitten nolla sijalla 5.


Viimeisenä sitten mini sähikäinen! A-radalta hyvä hylly, jonka otan ihan omaan piikkiin! Kakkoshyppy väärinpäin.


B-radaltakin hyvä hylly! Meni putkeen puomin sijasta. Ennen keppejä kerkesin päällejuoksuun, jota pitkään emmin että ehdinkö vaiko en..


C-radalla yllätettiin kaikki ja tehtiin meidän ensimmäisissä kolmosluokan kisoissa NOLLA sijalla 2! Kaiken kukkuraksi saatiin meidän eka SERT-H!! Mutta arvatkaapas mitä, emme saaneet sertiruusuketta!! Naapuriseura ei kulma niitä jaa enään hyppyserteistä.. Pöh.. Pitänee tilata se itse, koska se on meidän eka kolmosluokan serti! Eikä niitä nyt kovin montaa per koira voi kerätä ;-) Mutta ratahan oli hieno, mitä nyt ennen keppejä kaarros olisi voinut olla pienempi. Hävisimme voittajalle vain 0,48 s!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti