28. lokakuuta 2014

Lappeenrannan reissu

Lauantaina pakattiin tavarat autoon ja autonkeula kohti Lappeenrantaa. Yövyimme serkun luona, jossa oli sitten myös chincilla ja kilpikonna. Molemmat aiheuttivat kummastuksia puikkonokissa etenkin Deanissä. Chincilla jätettiin äkkiä rauhaan, mutta yö meni Deanillä vahtiessa konnan liikkeitä.. :-D Hölmö koira.

Sunnuntaina suunnattiin sitten agilityhallille, jossa Dean pääsi juoksentelemaan kolme rataa. Tuomarina kahdella ekalla radalla oli Kari Jalonen ja viimeisellä Anne Viitanen.

Ekalle radalla lähettiin "sähläämään" ja testaamaan vähän omaa rohkeutta liikkua. Suunnittelin loppusuoralle kaksi persjättöä. Radan alku oli hyvinkin suoraviivainen eli Dean pääsi juoksemaan täysiä! Ja minä yritin kovin pysyä perässä. Sitten olikin putki-puomi erottelu, joita oltiin treenailtu menneellä viikolla hyvällä onnistumisprosentilla ja näin myös se jatkui! Muuria ennen oleva hyppy ei ollut ihan tuolla tavalla suunniteltu, mutta kerkiää sen näköjään noinkin suorittamaan. Keinu oli hieno! Ja loppusuora, MINÄ EHDIN molemmille persjätöille, toki toinen persjättö olisi voinut olla pikkuisen aikaisemmin. Fiilis oli mahtava radan jälkeen ja ihan tuntemattomat ihmisetkin tulivat kehumaan kuinka hienon radan teimme. Tulokset tulivat hetken kuluttua ja katsoin niitä silmät pyöreinä, olimme Deanin kanssa voittaneet radan! Eli tuloksena NOLLAVOITTO ja SERT-A! Etenemä oli 4,81 m/s!


Tokalle radalle lähdettiin hyvällä fiiliksellä ja pieni ajatus tuplanollista. Radan loppua mietiskelin eniten mutta se oli varmaan radan onnistunein kohta! Muurin jälkeen ohjaajan persjättö oli valovuoden myöhässä ja koira säntäsi putkelle, mutta päättikin kiertää vain sen ja tulla kiltisti suorittamaan välistä jääneen hypyn. Olin varma, että siitä tuli kielto ja peli oli menetetty tuplanollia ajatellen, mutta ehei radan lopputulos oli NOLLA tosin sijalla 6. Eli me teimme TUPLANOLLAT ensi kesän arvokisoja ajatellen!! Aikamme oli alle ihanneajan kuitenkin -5,30 vaikkakin Dean päätti juosta täysiä ylimääräisen putken ympäri. Etenemä oli kuitenkin 4,21 m/s. Kellottelin tuota putken kiertoa ja sain radan suoritusajaksi 34, jotain eli kärkikahinoihin olisi mennyt jos olisi suorittanut radan niinkuin suunnittelin. Mutta sijoitus ei haittaa, koska tuplanollat!! :-)


Viimeinen rata rupesi olemaan sitä "normaalia" Deaniä, eli ratahan levisi käsiin. Keinulta vitonen, putkelta kielto, kepit kesken, kepeiltä kielto hmm olikohan vielä muuta.. Ainiin Aan jälkeen karkasi väärälle hypylle ja sieltä puomille- varasti sieltä ja lopputulos sylikyydillä maaliin.

Taidetaan pitää pieni viikon mittainen tauko agilityn saralla ja teemme välillä jotakin muuta. Ensi viikolla treenaillaan taas Kuopiossa Sannan opissa ja kisaillaan mahdollisesti lauantaina ja sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti