13. marraskuuta 2013

Kuopion kisat

Lotan koulutuksen jälkeen maanantaina 28.10.2013 käytiin Unnan kanssa hieroja-Kristan luona. Mitään erikoista ei löytynyt. Hyvä niin :-) Seuraava aika onkin joulukuun alussa molempien koirien kanssa ja tammikuussa olisi tarkoitus käyttää molemmat osteopaatin luona. Aksatauko alkaa tammikuussa :-)

Mutta palataan tuohon otsikkoon eli Kuopiossa kisailtiin menneenä viikonloppuna. Lauantaina Dean pääsi kahdelle agilityradalle. Tuomarina oli Rauno Virta, joka oli laatinut todella kivat radat. Kokeiltiin ensimmäistä kertaa juoksu-Aata kisaradalla ja toimihan se ihan hienosti treenimäärään nähden! Lähdössä ei taas pysynyt.. Ekalla radalla kääntyi vähän liiankin hyvin hypyllä, josta tuli sitten kielto. Keppivirhe. Puomi oli aivan kamala, miksi en lopettanut siihen.. Loppujen kuitenkin hyl, mutta lopun kaarrokset olivat hienot. Lauantain radat kuvasi Emmi T.



Toiselle radalla lähtiessä Deanillä ei ollut aikomustakaan pysyä lähdössä, mutta silti vaan lähdettiin radalle.. Rata kokonaisuudessaan tuntui ihan aidolta agilityltä, mutta harmi nuo kepit.. Opi luottamaan koiraan! Tosiaan radalta tulokseksi 5, -17.79 (nopein aika) ja sija 3 :-) Luva niiiiin lähellä, mutta kuitenkin niiiin kaukana. Ensi kerralla sitten :-) PS. Videolla ihana kommentti katsojalta kun Dean tykittää ensimmäiseen putkeen ;-)



Sitten sunnuntaille olin ilmoittanut Unnan yhdelle hyppyradalle, jossa tavoitteena oli rimat. Tavoite saavutettu: ei yhtään rimaa alas sekä myös okserin rimakin pysyi! Rimat oli 45 cm. Avokulmakepit WAU! Vauhti ei ollut normaalia Unnaa ja hyllyhän sieltä napsahti kun livahti putkeen. Noh, videolta näkee kuinka tuuletan niin eipähän ole ihmekkään jos ei mene putkeen.. :-D Videon kuvasi Virpi R.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti