13. syyskuuta 2013

Kenraaleja ja Imatran kisat 7.9.2013

Keskiviikkona 4.9.2013 käytiin tekemässä kenraaliharjoitukset Heidi Neuvosen opastuksella Deanin kanssa. Mukana oli myös Unna. Nuoremman sähikäisen kanssa harjoiteltiin saksalaista, muistuteltiin miten kontaktit pitäisi suorittaa. Treenit meni hienosti ja vauhtia riitti. Unnan kanssa mentiin koko rata, joka meni kyllä todella hyvin lukuunottamatta yhtä riman tiputusta takaaleikkausessa. Harjoittelulistalla takaaleikkaukset molempien kanssa!

Lauantaiaamuna kuuden aikoihin lähdimme kohti Imatraa ja tarkemmin ykkösluokan kisoja! Tuomarina toimi Sami Topra, joka oli kyllä hirmuisen mukava! Antoi jopa "treenata" radalla ja sai vielä jatkaa matkaa sen jälkeen. Ennen lähtöä en riehuttanut Deaniä lainkaan enkä myöskään antanut sen haukkua. Syötin vain kylmän rauhallisena herkkuja sille ja pyysin katsekontaktia. Ensimmäisellä radalla Dean pysyi hienosti lähdössä istumassa. Toiselle radalle lähtiessä nousi, mutta kävi käskystä istumaan. Viimeiselle radalle lähtiessä Dean nousi istumaan ja otti muutama hiippailuaskeleen, mutta uskokaa tai älkää se kävi käskystä takaisin istumaan!! Eli kaikille radoille lähdettiin istuma-asennosta! Mutta nyt tarkemmin ratoihin. Yleisesti sanon radoista, että olivat vaikeita ykkösluokan tasoisille koirille, mutta ei liian vaikeita. Kaikki videot kuvannut Sanni H.

A-rata oli mukavan oloinen, mutta ei kuitenkaan ihan meidänlainen. Rata meni hienosti puomille asti, mutta sitten tapahtui jotain ihan todella outoa... Ihan suora linja puomille, mutta ei niin ei.. Puomin kontakti oli hyvä, sitten kun päästiin sinne saakka! Kepit oli ihan piiiip... Maltti ei taasen riittänyt pujotella loppuun vaan sinkosi aina johonkin muualle! Aalla ryökäle ryösti ja keinu oli karmea lentokeinu.. Keinun kontakti oli todella hieno, kun uusiksi otettiin! Voitte arvata tuloksemme, tarviiko sitä edes kertoa?! Noh, tasaisen varma HYL.




B-radan rataantutustumisen jälkeen tokaisin, että en tule saamaan Deaniä ekalla kerralla keinulle ja kuinka kävikään en saanut ekalla kerralla ja toisella kerralla karmea lentokeinu.. Uusinta taas todella hieno! Puomin kontaktin ryösti.. Eikun uusiksi ja sitten taas toimi hienosti. Oma ohjaus hajosi, jolloin olin lähes koko ajan myöhässä, kuten videolta voikin huomata. Kepit Dean malttoi tällä kertaa kepittää loppuun saakka. Kaiken huippu oli se kun otettiin A-este uudelleen (kun se oli kannettu radalta jo sivuun), niin siellä sähikäinen otti kontaktin niin nätisti eikä mitään tuommoisia karmeita loikkia.. Ja sama oli keinun kanssa..




C-rata olikin hyppyrata, joka oli myös muiden ratojen tapaan haastava. Dean ei lähtenytkään takaaleikkaukseen ja loppujen lopuksi hyppäsi hypyn väärin päin.. Ennen keppejä sinkosi väärään putkeen. Loppu rata meni hienosti ja sujuvasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti