31. joulukuuta 2014

Pikakelaus marraskuuhun

Kuukausi tai no oikeastaan kaksi taas vierähtänyt viime blogi kirjoituksesta.. Anteeksi siitä. Mistähän sitä aloittaisi?!

6.11.2014 oli taas Kuopio treenien aika! Siellä oli taas Deanille vaikeita hämyesteitä, lähinnä taas ne ihanat putket. Treenattiin myös ihan peruskäännöstä, jota kyllä käytetään todella todella vähän.. Ja sitten niitä ikuisia käännöksiä! Kepeille vienti oli myös haastava, mutta uskokaa tai älkää Deaniltä se onnistui eikä hää käynyt kertaakaan viereisellä hypyllä vaikka se olikin siinä tyrkyllä :-) Mutta ei sen enempiä näistä treeneistä. Puhukoon video puolestaan!


8.11.2014 käytiin kisailemassa Jyväskylässä kolmen startin verran. Tuomarina toimi Kari Jalonen. Ensimmäisenä kisailtiin hyppyrata, josta meille nolla! Tarkemmin vielä nolla sijalla 2 ja kirsikkana kakun päällä meidän toinen SERT-H! Nyt on meidän hyppysertit tällä erää kerätty ja ensi vuonna uudet kuviot :-) Rata oli ihan sujuva, mutta muutamassa paikassa ohjaaja oli myöhässä ja Deanin kaarrokset hiukan valahti, mutta nolla mikä nolla.


Tokalta radalta ensin kielto ja sitten HYL.


Viimeinen rata 10 ja risat..


9.11.2014 käytiin sitten kisailemassa Vantaalla kolmen kaaos startin verran Deanin kanssa.. Tuomarina toimi Martti Salonen. Ekalla radalla Dean lähti taas lapasesta ja juos "kunniakierroksen".. Huoh. Videot on kyllä, mutta taidan jättää ne omiin arkistoihin. Lähdöt olivat ihan hirveitä, toiselta radalta tippui eka rimakin. Näissä kisoissa ei sitten mikään onnistunut. Viimeiseltä radalta Dean pääsi sylikyydillä maaliin, kun keskeytti kepit ja olihan se torvi sählännyt jo alku radastakin suurimman osan.... Nää on näitä päiviä.

Alkuviikko taukoiltiin ja sitten taas mentiin. Torstaina 13. päivä oli Sampon treenit, jotka jatkuivat samalla tahdilla kuin nuo Vantaan kisat. Ei jäänyt kovin hyvä maku suuhun.

Lauantaina 15. päivä käytiin kisailemassa Kuopiossa kolmen startin verran. Tuomarina Mika Moilanen. Eka rata oli ihan ok. Puomi oli hieno, mutta sitten kun niitä virheitä tuli niin lopetin ohjaamisen ja kaaostahan se loppu oli.


Toinen rata oli oikeasti hieno lukuunottamatta yhtä ylimääräistä hyppyä.


Ja viimeinen rata oli taas kaaos.


Sunnuntaina 16. päivä olikin Unnan vuoro päästä kisoihin! Nimittäin käytiin Pieksämäellä pyörähtämässä kahden startin verran :-) Vauhti ei ollut mikään hirmuinen ja ihanneajatkin olivat hirmuisen tiukat.. Ekalta radalta 10 ja jotain yliaikaa päälle.


Toiselta radalta vitonen ja pikkusen yliaikaa. Ihan ihme virhe keinulta.. Puomille ja keinulle oli kyllä hiukan hullut lähestymiskulmat.. Nopeammalla koiralle en kyllä olisi uskaltanut kisata. Dean ois kyllä ainakin luistellu kontakteilta alas. No, sijoituttiin tuolla räpellyksellä toisiksi.