15. heinäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin

Otsikosta kävikin ilmi, että hihnan päässä roikkuva on ollut lomalla jo kaksi viikkoa ja vielä kaksi viikkoa edessä! Loman kunniaksi lähdimmekin Helsinkiin sunnuntaina 30.6.2013.

2.7.2013 ihan sattumalta huomasin facebookista, että lähettyvillä olisi möllikisat. Noh, sinnehän sitten lähdettiin bussilla ja uskokaa tai älkää en eksynyt matkalla kertaakaan vaikka jouduin vaihtamaan bussia! ;-) Ilta venyi ihan tolkuttoman pitkäksi, kun ilmoittautuneita oli hirmuisesti! Myös Sanna ja Juksu-veli oli saapunut paikalle! Ilmoitin Deanin kerran tosimölli radalle ja kerran mölliradalla. Kumpikaan radoista ei mennyt putkeen :-D Mölliradalla irtosi todella hienosti, yksi ylimääräinen putki tuli radalle mukaan ja Aan kontakti oli ihan piiiiip. En tuon enempää selittele, videot puhukoon puolestani!




3.7.2013 taasen ihan sattumalta "löysin" sagin sivuilta, että Purina-Areenalla olisi viralliset ykkösluokan kisat. Sinnehän me sitten sännättiin! Tosiaan Deanin kisaikä täyttyi 29.6.2013! Olin suunnitellut, että starttaamme ensimmäiset viralliset agirodussa, mutta toisin kävi. Ensimmäiseksi käytiin mittauspisteellä ja tuloksena oli yllätys yllätys 32 cm minikoira :-) Eka rata käytiin hallissa, jonka tuomaroi Minna Räsänen. Rata oli mielestäni todella mukava, mutta sisälsi myös ongelma kohtia. Hienoa rataa tehtiin kolmanneksi viimeiselle esteelle-- väärään päähän putkeen.. Keppejä ennen minun PITI tehdä valssi, mutta enpä sitten tehnykkään ja se näkyi heti kaarroksessa! Lähdössä pysyminen on meillä ongelma.. Mutta tuossa on kuitenkin videomme:



B-rata käytiin pihalla ja Dean pysyi yllättävän hyvin lähdössä. Rengas mentiin hienosti oikein, mutta sitten tippui rima.. Muurin jälkeen Dean yritti sinkaista kepeille keinun sijaan :-D Puomin kontaktin jäin sitten vaatimaan kunnolla! Tuossa videomme:


Torstaina iltapäivällä tultiin junalla takaisin Mikkeliin ja seuraavaksi suuntana Agirotu Ylöjärvellä! Siitä erillinen postaus :-)